fi en

Partypaikka

Aulangon Suuri Huvila on palvellut useita muitakin Suomalaisia demoskene-tapahtumia vuosien saatossa. Paikalta löytyy ison yhteistilan lisäksi majoitustilat, keittiö ja sauna.

Partypaikalle voi saapua jo perjantaina klo 18:00, ja kotiin on lähdettävä viimeistään sunnuntaina klo 12:00. Varsinainen partyohjelma ajoittuu lauantaille.

Saapumisohje

Partypaikan osoite on Aulangon-Heikkilän tie 168, 13900 Pekola. Oman auton voi jättää huvilan parkkipaikalle. Hämeenlinnan rautatieasemalta on noin 6 km matka huvilalle.


View Larger Map

Lisäpalvelut

Kaikki lisäpalvelut voi ostaa suoraan Skrollin verkkokaupasta.

Bussi

Hinta 15 €/hlö (meno-paluu)

La 14.9 n. 10:00-11:30Helsinki - Aulangon Suuri Huvila
La/Su yölläAulangon Suuri Huvila - Helsinki

Konepaikka

Hinta 20 €/paikka

Partypaikalta löytyy tilaa parillekymmenelle konepaikalle. Tuothan mukanasi myös sähköjohtoa.

Tiettyä paikkaa ei voi varata etukäteen vaan paikan päällä on käytössä first come, first served periaate. Kaikille paikan ostaneille riittää kuitenkin tilaa.

Majoitus

Hinta 5 - 45 €

Majoitukset varataan kokonainen huone kerrallaan. Voit siis sopia kavereiden kanssa yhteisestä majoittumisesta tai kysellä esimerkiksi Skrollin lukijakanavilla mahdollisia huonekavereita.

Huom! Peitto ja tyyny löytyvät tiloista, mutta liinavaatteet eivät sisälly palveluun. Tuothan siis makuupussin tai omat petivaatteet sekä pyyhkeen.

HuonetyyppiKplHinta
Makuuhuone 2hh130,00 €
Makuuhuone 3hh240,00 €
Makuuhuone 4hh345,00 €
Makuupaikka*210,00 €
Sohvapaikka*45,00 €

* Makuupaikat ja sohvapaikat eivät ole erillisissä huoneissa, vaan avonaisissa tiloissa. Katso tarkemmin pohjakuvasta "Makuusoppi" ja "Sohva".